Srdce mě bolí!

Srdce mě bolí!

Anotace: O zklamání!

Srdce mě dnes bolelo,
a škaredě ktomu venku bylo,
na svou lásku jsem si vzpoměla,
srdce jsem si málem vytrhla.

Láska už není-já ho nenávidím,
všude ho pořád vidím asi se z toho zblázním,
za jak dlouho to přebolí,
mě to totiž ničí.

Byl to rozchod nečekaný,
s hotouvou věcí přišel,pan jedinečný!
Mi se slzy spustily,
pohled na mě byl ošklivý.

Jenže život jde dál,
a on se stejně choval jako král,
tak už na něj zapomenu,
ani slzu neuvitíde kvůlu němu.

Ať si žije s ní nebo sám,
já už se nachytat nedám,
mi už ublížil,
ale do očí mi to nezdělil.

Zbaběle použil mobil,
jinak by se asi neodvážíl,
jenom já ho milovala,
a byla to rána co jsem nečekala.

Pomstít se mu nemůžu,
protože ho nenávídím ale i miluju,
a tak jsem si řekla,
citi bych schovat měla.

Ať na nej zapomenu,
na naší lasku ať si nevzpmenu!
Autor Vacluvka, 22.12.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí