Mesidž
Čekám na chvíli
kdy se mi ozveš
kdy mi nějakou zprávu pošleš.
Čekám,ale marně,že
se nějaký zázrak stane,
že vzpomínku mi daruješ,
z pomyšlení na mne se raduješ.
Čekám,na popravu
kdy se ozve PAL,
kdy tvá slova zazní a mě sežehnou
jak polední žár.
Čekám,protože vím
že za to stojíš,
s duší mojí se nesmazatelně pojíš
procházíš jí do mých snů
z mnoha různých důvodů.
Přečteno 562x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Traci, Verule, simsa, Kyle, Martanka
Komentáře (5)
Komentujících (5)