Trápení
Anotace: chtěl bych toho až moc...
Sbírka:
Petra
Tak moc bych tě chtěl,
tak moc, že se toho sám bojím.
Tak moc
Tak moc, že není vteřiny,
kdy bych na tebe nemyslel.
Mám tě v hlavě celou,
krásnou,
úplně nádhernou
Trápím se tím,
jsem jen jak stín,
bez těla a bez duše.
Ta představa mi nervy češe,
ale co chci zatím nevím,
před sebou řešení nevidím.
Přečteno 478x
Tipy 4
Poslední tipující: SZN, Martanka, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)