Anotace: prozila jsem cele tri dy v kuse se svym milovanym. A uvedomila jsem si jak blizci si jsme a kolik pro me On znamena. Toto je ozvena me samoty po navratu domu.
Ahoj, malá, vlastně velká, Francouzsko... Poslední slovo "Nelituji" mi strašně připomína Edith Piaf z jejího chansonu "Non, je ne regrette rien... Milé:-)
15.01.2008 11:17:00 | Petit Prince