dotek pohlazení
Anotace: je krásné cítit a snít...
okouzlena novým životem
pravdou co řádky ukázala
duše má se probouzí
láskou cestu ukázala
je krásné snít
je krásné na ni myslet
zavřít oči a cítit
dotek pohlazení
přítel jest tam kde má být
cestou věčnou se shora dívá na mě..
Přečteno 431x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bean, Bíša, kavec, Pišák, Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)