Anotace: K básni nechci dodávat nic, jenom bych vám všem chtěla popřát krásnej zbytek vánočních svátku a úspěšnej start do novýho roku ;)
Umři! Umři! Umři! To je hustý :D
Moc pěkná básnička.. něčím zvláštní a originální :P
22.05.2008 19:01:00 | Bubble - miluje - slunečnice
Ještě že nejsem zakletá ve věži...protože princové na bílým koni nejsou...a každej jinej by se na mě vyprdnul.
27.12.2007 10:01:00 | Veru
Všechno jde chytit do dlaní, jen chtít...chyť do dlaní sílu, hlaď vzduch... a piš krásný básně dál...
25.12.2007 21:16:00 | .K.r.i.s.t.y.
krásně arogantní, chladná a cynická...a takové mám rád...jen byla moc přímočará a konkrétní (to nasměrování), nicméně to je věc názoru a vkusu...někomu bude vyhovovat, ale já si potrpím na stín silné a zakódované metafory a závoj nerozluštitelné a jen tak teoretické alegorie...maximální!
25.12.2007 15:24:00 | 11477