Bez hranic...
Anotace: ...dvojsmyslná haiku :)
Neodolám ti. A ty to dobře víš...
Nikdy se nevzdávám bez boje...
Však jen ty svlékat mou zbroj smíš...
Odložit meče a rozvázat obi...
Nelze s tebou jen hovořit ve stoje...
Svléknout gi a nesmět říct co ví...
Neodolám ti. A ty se mi směješ, když se vzdávám...
Válečník zlomený polibkem, jenž nemá dost síly, aby pozvedl meč. Jediná pevnost teď, je v té vášni...
Anata wa hime no jozora...
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Poppelka
Komentáře (1)
Komentujících (1)