Copak to lze ?
Anotace: K čemu všemu je potřeba láska ? K životu ...
Motý na křídlech, naději přináší
Žít s láskou a milovat
Co jen to obnáší ?
... za příkoří
Květina ve větru k tanci nás zve
Milovat bez srdce
Copak to lze ?
... ztěží
Přítel úsměvem, život náš pohání
Může snad milovat
Kdo nezná skonání ?
...nikdy
Tak živly spojte svoje síly
Lásku mou, nešťastnou
Doveďte k cíly
... štastně
Komentáře (0)