Šachová (Pro Mirku)
Anotace: Byli jsme spolu párkrát v čajovně, hráli jsme šachy... :o) Ale tuhle krátkou básničku jsem jí nakonec nikdy neposlal...
...
Je noc a já nemůžu spát
Přemýšlím, jak pravidla změnit
Ne králi, dámě mat chci dát
Šíp lásky do Tvé věže střelit
Na koni střelec s lukem v ruce
A touha jeho letí tmou
Zasáhnout něžně Tvoje srdce
Zvítězit
A být výhrou Tvou...
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku...
Komentáře (2)
Komentujících (2)