Jeho ruce
Chci cítit
jeho ruce
ve svých dlaních
ale bojím
se natáhnout
co když mě odstrčí
a tak jen sedím
a dívám se
pláču dovnitř
do duše
ne smutkem
jen bezmocí
nad tím jak
jsem najendou slabá
že ani nedokážu
natáhnout ruku
tu ruku která
si jindy bere
to co chce
a neptá se
ta která
tak ráda
hladí kůžu
jiných lidí
jen u něj
se bojí
a přitom
by se ho nejvíc
chtěla dotýkat
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Walentine, kavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)