O světle
Anotace: ...mnoho radosti a lásky v příště...tedy 2008..
Noc, tmavá.
Jak černá káva
chutná a budí.
Den, zlatý.
Oblékán v šaty
sebou zas studí.
Zář, hýčká.
Rozžatá svíčka
v plameni chřadne.
Pomine.
Pro světlo jiné..
Leč neukradne!
Přečteno 485x
Tipy 6
Poslední tipující: j.c., Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)