mým tajemným
Anotace: sním i za dne, přesto však sen je skutečností v mém životě
tvé básně jsou tak sladké
jako jarní rosa třpytící se
jako slzy jsou slané
a přesto chutnají
jsi duší dokonalou
děkovat Bohu,
děkuji, že jsi
čti tyto řádky
se svou duší
si tě představím
jsi mužem tajemným
blízkým
mým..
Přečteno 498x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Poppelka, Bean, Bíša, Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)