láska

láska

Anotace: prostě láska

Láska, co je to láska?
Láska je bohatství, láska je dar
Co člověku klid v duši vzal
Láska je krása, láska je sen
Co zdá se ti i když je bílý den
Láska je štěstí, láska je neřest
Co občas působí i bolest
Láska je zrada, láska je žal
Když srdce tvé někdo na kusy roztrhal
Láska je nenávist, láska je zklamání
Když bojíš se, že tě zraní
Láska je všechno, láska je víc
Slovo, které pro někoho neznamená nic
Láska je pro někoho mnoho, pro někoho míň
Láska je být s ní, být s ním
Láska je pro mě svět, svět je pro mě láska

A co je láska pro tebe?

Jen pouhopouhá do loterie sázka?!!!
Autor sh@rusk@, 26.12.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí