aha.
Anotace: další nebáseň. navíc krátká.
chybíš mi schválně?
náznakuješ nic schválně?
dráždíš mě úplně vším schválně?
jsi jen na mě děsivě milý schválně?
vezeš mě na kraj příčetnosti schválně?
jsi můj nejlepší kamarád i vrah schválně?
miluješ mě, i když nesnášíš zase jen schválně?
otáčíš se zády, ale s očima upřenýma na mě schválně?
hlouposti, prosimtě.
všechno omylem.
dobrou noc.
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Judak, Cathy, STIMPRE, Radiii, Muta cum liquida
Komentáře (4)
Komentujících (3)