Holubice
Anotace: již starší "dílko"...
Vítr se mi neopře do křídel
a já nepoletím vstříc oblakům,
už neucítím volnost, o níž všichni sníte
a závidíte nám, nespoutaným ptákům.
Už nezahlédnu z výšky svět
a v letu nešpitnu ke krásným břízám.
Cítím jen touhu odtud odletět,
však sílu a odhodlání k tomu nenalézám.
Vždyť se již pootevřela má klícka
a já mohla plachtit vstříc rozkvetlé louce!
Však stačilo málo… Zavřela jsem víčka
a vrátila se zpět – já, malá holubice.
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)