Chci být s tebou
Anotace: Když někoho milujeme a někdo jiný miluje nás...
Chci být s tebou a ty váháš,
proč si s mým srdcem pohráváš,
usiluje o něj jiná,
pochop,to není moje vina,
chci být s tebou ty to víš,
miluji tě i když spíš,
a na mě myslí ona,
mám ti to říct celé znova(?),
chci být s tebou,ty jsi můj den,
jsi moc krásná,jako nejkrásnější sen,
tak proč já se zdám jí(?),
netuším,to jen ona ví,
ale já chci být s tebou,volám do tmy,
snad můj hlas projde tvými okny,
pro mě není žádná jiná,pro mě jsi jen ty,
zeptej se svého srdce,třeba ti odpoví...
Komentáře (0)