Bilance...
Anotace: ...něco jako bilance...???
Povinná líbačka
na začátek a na konec
žádný mráz po zádech
chvění konečků prstů
žádní motýlci poletující
v dutině břišní
narážející
do membrán její stěny
(ach ta anatomie)
puls v normálu
srdce neprotrhává osrdečník
Hodně lásky v novém roce!
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: simsa, Erion Fate
Komentáře (4)
Komentujících (4)