Kroky k Tobě

Kroky k Tobě

Anotace: ...

Učím se pokoře bytí,
učím se něze a lásce,
učím se milovat žití
i nechat srdce v sázce.
Neumdlím na tvém prahu,
skryji své city v temný kout,
prosím tě o tvou snahu,
zbavit mou duši skrytých pout.
Učíš mě vědět a znát,
co znamená milovat.
Autor Inge, 27.12.2007
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: simsa, Dračičák, bobi bobie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí