Návraty
Anotace: ..sladkohořce slané
Byla jsem jako růže planá,
vzpomínky umřely v čase,
na řasách uschla rosa slaná,
..proč chceš mne trápit zase?
Co Tvůj návrat znamená?
Můžeš sladkohořce lhát!
..po ránu kytka zlomená,
tak jako tolikrát.
Rozum chce slib, že už se nevrátíš,
že necháš mou bolest spát..
Srdce chce spíš..
..prosím zůstaň - už napořád!
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: lalej, qpal, naneninonu, 11477, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)