Deprimující báseň ....:D
Schovávám se za tvou duší,
skrývám se a doufám, že něco tvé srdce tuší.
Když usínám, přemýšlím, co mi tenhle den dal,
přemítám si v hlavě nevyřešitelný hlavolam.
Čekám kdy mi ukážeš další kousek svého ,,já",
a i když jdu špatnou cestou, půjdu jí dál i kdyby mě to mělo stát život...
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Syala
Komentáře (0)