Anotace: .....láska k jedinému člověku,který tu pro mě byl vždy....nechci ji skončit...vrať se mi,prosím...
Drž se, Sluníčko, to zvládneš. Každý musí zvládnout svůj život, se vším co přináší, jinak to nejde. Je to vlastně velká útěcha. Máme tisíc šancí začít znova, máme jich tolik proto, že něco dělat prostě musíme. Musíme to zkoušet, dokud se to jednoho dne nepovede. Ten pocit za to stojí. Vím, že jsi šikovná holka, nevzdávej to. Držím ti palečky :-)
27.12.2007 18:00:00 | Lisa.Ginmi
myslim, ze tady prostejanek nechape... asi vim pro koho to je..ikdyz presne nevim, kdo si:)
nevim, co ti k tomu mam vic rict..vis sama jak to je..
27.12.2007 15:58:00 | Adrianne Nesser