Proč?
Anotace: Někdy věřit někomu bolí...
Proč jsi mi říkal
Že mě máš rád
Když jsi si chtěl
Se mnou jen hrát?
Ráda jsem podlehla
Své hříšné touze
Líbat a milovat
Zas jednou muže
Ochutnat příchuť
Tvých hebkých rtů
Na chvíli upadnout
Do světa snů
Bylo to krásné
Nebudu zapírat
Avšak já chtěla
Stále tě objímat
Trochu si užívat
A rozkoš zažívat
Cítit tě u sebe
A vznést se do nebe
Ráno však byl jsi
Tak náhle jiný
Možná jsi pocítil
I náznak viny?
Řekl mi promiň
Naposled políbil
Nečekej víc
Nic jsem ti neslíbil
Chtěl jsem tě pouze
Jak lovec ulovit
A tělo bez duše
Do sbírky zařadit
Jak můžeš bez citu
Tak hrát si s láskou?
Jsi jako klaun
S falešnou maskou
Nejdříve s úsměvem
Snažíš se oslnit
Dostat co chceš
A potom zahodit
Nemůžeš beztrestně
Ostatní zraňovat
Doufám, že jednou
Budeš litovat...
Přečteno 459x
Tipy 7
Poslední tipující: Nikollillinkaa, naneninonu, dva, Suzan, Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (2)