Co pro mě dnes znamenáš

Co pro mě dnes znamenáš

Anotace: Ach jo, tak mám zase asi špatný období..:-(

Jsi moje zakázané ovoce,
řeka, do které dvakrát nevstoupíš.
Jsi můj život,
jenže ty to netušíš...

Netušíš nic z toho, co hlavou se mi honí,
nemáš ponětí, že bez tebe umírám.
Jsem moře bez soli,
jsem ptáček bez křídel,
jsem i nebe bez mráčků...
Bez tebe nic neznamenám, miláčku...

Stačí, když se usměješ,
já hned jásám blahem,
přestávám dýchat,
ale šťastná - jo, šťastná jsem...

Jenže nesměješ se kvůli mně,
směješ se kvůli ní,
kvůli té, co za všechno může,
ale já vím, že tě stejně jednou zradí...
Autor Adelka, 14.06.2005
Přečteno 1334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel