Chci ..
Anotace: ..uzdravit lásku..
Krok za krokem
po laně vzpomínek..
hloubku bázlivou
pod sebou nevnímat..
pevný bod lásky
bez zbytečných otázek..
hrnky v poličce Ty a Já
úctu v sobě přijímat..
nestýskat si v čekání
zapálit věčný plamínek..
cítit ve tmě nekonečno příští
do Tebe se propadat..
Přečteno 453x
Tipy 16
Poslední tipující: Roger, Monsignore, Bean, maena, simsa, bobi bobie, Pišák, Bíša, Lota, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)