nepoznání
Anotace: nepoznala jsem sice jeho polibky ale jeho duši ano
Nepoznala jsem sice chuť tvých polibků,
za to chuť tvé lásky a tvých dotyků.
Byla to láska, která skončila brzy,
věř, že mě to všechno velmi mrzí.
I když jsmě měli málo času,
chci ti poděkovat za tu krásu.
Krásu tvé lásky a tvého pochopení,
když poznala jsem, že na světě nic krásnějšího není.
Ale než jsem si to uvědomila
a taky ti poděkovala,
zazvonil zvonec
a naší lásce byl bohužel konec.
Komentáře (0)