Poznat tě znamená poznat opravdovou lásku
ztratit tě znamená dát celý život v sázku
Milovat tebe je nenávidět všecky ostatní
žít s tebou je nejisté jak hra karetní
Podvést tě je jako sebevraždu spáchat
Líbat tě ja jak ďábla do postele lákat
Být s tebou sama je jako do nebe vstoupit
Milovat tě je jako v samotném ráji loupit
Prostě život s tebou je neco krasnyho,
neco tezkyho a neco dost drsnyho
Něco co mě hrozně ničí a moc pomáhá
něco co nechci ale bez čeho člověk umírá