Anotace: Trochu pesimistický, kdo chce, místo si najde, OK, ale někdy je to fakt těžký...
na tvůj věk, smekám, výborně. Hned jsem si tě přiřadila do oblíbených autorů.
29.12.2007 15:37:00 | kryndy
konečně pěkná, zakódovaná co drží linii...věk naivity konečně pustil tě? gratulace, vítej mezi teen(y) :-)
28.12.2007 18:34:00 | 11477
Hezky napsáno, pravda, ale myslím, že je tu pro sirky místa ještě dost! :-) Ne, chápu, že to nemyslíš doslova. Ale asi opravdu každý má své nezastupitelné místo!
28.12.2007 17:24:00 | Chancer