krása života
Anotace: bolest je zvrhlou krásou života..
písnička hravá srdce laská
do jemných tonů, sladkých
úsměv se zrodí
křest nového dne
s láskou v objetí
radost v objetí nových dnů
oknem do nebe
láskou paprsky do sebe
písnička ohraná
radost v srdci, trápení všedního dne
nechat jít
do hebkých slov se zabalit
teplem zahřát naději v srdci
bolest je zvrhlou krásou života..
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Pišák, Poppelka
Komentáře (1)
Komentujících (1)