Zhasni svíčky
Prosím, zhasni naše světla, svíčky
za lepší dny a lepší zítřky
Mě už za ně opustila víra
Já zhasnu s nimi - chybí mi síla
Nechci si lhát, že to zvládám,
když mám chuť křičet
Já to vzdávám,
Já to vzdávám!
Už tě nechám,
ať mě znovu opustíš,
však tentokrát se nevrátíš,
už se nikdy nevrátíš
víš, že mě jinak utrápíš
mé srdce ke dnu potopíš
i když se zdá, že níž už to nejde-
bolesti se vždy o kus víc vejde
(Jen nevím, bude jí víc s Tebou nebo bez Tebe?)
Už nesmím čekat, že zazvoníš
a u dveří bys stál...
Ne! Život plyne dál
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Someday
Komentáře (1)
Komentujících (1)