Přes špinavý okno
U kterého sedím
A přes déšť vidím
Že dělal jsem chyby
Dělal jsem přešlapy
Lituji každého dne bez TEBE
Vidím nepřítele v lidech
Ale největší nepřítel sobě
Jsem JÁ
Chtěl bych ti vrátit
Každý promarněný den v slzách
Změnit ho na den radosti
Ani tisíc růží
Ani milión dárků
Neodčiní mou slabost
Mohu jen slíbit:
TY jsi má jediná
Jediná v srdci ukrytá
Každá myšlenka věnovaná TOBĚ
Chci TI být dobrým manželem
Chci být dobrý táta našich dětí
Chci jim dát to co jsem postrádal
Chci dát tobě o co jsem tě okradl
Jen s TEBOU jsem šťastný
Jen s TEBOU si na nic nehraji
Jen s TEBOU se nepřetvařuji
Ukázala jsi mi cestu k sobě samému
Dáváš konečně jasnou vizi budoucnosti
JSI to co chci