Anotace: :(
dík za komentář,připouštím,že působí trochu lacině... vážně jsem neměla náladu, ale potřebovala jsem se z toho nějak vypsat...
29.12.2007 20:47:00 | B.a.r.b.a.r
Je to pěkně zrýmovaný, má to hlavu i patu a má to nějaký smysl, děj. Ale dej si pozor, působí lacině, nemá žádnou zvláštnost...
29.12.2007 19:57:00 | Rathell