Anotace: Takové skryté vyznání tomu, kdo se o něj vůbec nezajímá...je to vůbec vyznání?...ja nevim:)...
Ano, je to vyznání... aj když o něj druhý nestojí, pořád je to Tvé vyznání, láska, city, pocity, které ty cítíš...
28.12.2008 22:49:00 | NikitaNikaT.