Anotace: NEJSEM ŠÍLENEC NECHTE MĚ NA POKOJI
Básnicky to vůbec není špatný... Ale vysvětli mi, co je na tom za vyznání lásky?
Možná kdybys občas vynechal vulgaritu, moc bys tím svým dílkům pomohl. I rozervanost se přece dá vyjádřit kultivovaněji. Oslovil bys více lidí.
I když koneckonců proti gustu...
10.01.2008 00:19:00 | Madelaine