Hořké zklamání
Anotace: kdo nezažil, nepochopí
Proč šeří se mi v duši
slzy hledaj svoje místo
a jen těžce se suší
Zas další hluboká rána
ostrou ranou tvojí
přišla náhle zrána
Já nechci pomstu krutou
chci jen prostě klid
a naznačit růží žlutou
...že přítelem tvým můžu být
Přečteno 541x
Tipy 35
Poslední tipující: Verule, Danah, zzlatý, kouzelníček, ona, Pišák, Niké, Severka, qpal, prostějanek, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)