Věřím
Anotace: Lze v tom snad najít i novoroční předsevzetí.
Kupička hnoje.
popel rozprášený,
výstřel bez náboje,
co je, co není?
Mystika duše.
Rána nezhojená,
zbude ti nejspíše,
u huby pěna.
Ale co, někteří,
z nás to snad chápou!
Když tomu uvěříš,
Najdeš se s láskou!
(Tvojí, mojí - krásnou
Boží)
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: Cassandra, Petík 2, Erion Fate, Art.Ep
Komentáře (1)
Komentujících (1)