Anotace: růžovej a modrej....
Řekla bych,že spokojenost není na místě.
Je potřeba stále hledat a hledat vždy něco víc.Za čím stojí zato jít.
29.12.2007 21:43:00 | s.e.n
Nepřestávej hledat, když už se do toho jednou dáš, měla bys to dotáhnout až do konce...a já ti to přeju!
S chutí do toho, půl je hotovo!
;-)
29.12.2007 17:25:00 | Chancer