Odpusť
Anotace: tady snad ani není co popisovat, ta básnička to říká dost jasně...
Odpusť mi...
že stále hledám chyby
a nikdy mi nestačí to co je
že zdá se mi to málo
a mé srdce stále pochybuje
Odpusť mi...
moje protivné nálady
a dlouhé hodiny ticha
sama nevím, proč někdy nepromluvím
přitom tolik slov mne na jazyku píchá
Odpusť mi...
že dívám se stále na jiné
a že sním o nich ve spaní
že bláhová a hloupá jsem
když myslím si, že jsi mi vždy k mání
Odpusť mi
že i přes to všechno stále miluji jen tebe...
Přečteno 470x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, prostě Zuzana, d---, Zweiblumen
Komentáře (2)
Komentujících (2)