Zlomený...
Odcházíš, já padám k zemi,
šance na návrat už neni,
neotočíš se a jdeš pryč,
ztracený jsem jako míč.
Nevzdávej se po první krizi,
kdy první opojení zmizí,
emocím dej průběh volný,
na obou stranách je chtíč shodný.
Nenacházím nikde chybu,
a já věřil tvému slibu,
že když něco bude špatně,
dozvím se to, i když matně.
Spletl jsem se, srdce bolí,
jeden konec, začátek nový
znovu se zvednu a půjdu dál,
v zemi prázdna jsem teď král.
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)