Krajina
Anotace: Šel bych na kraj světa...
Jdu krajinou,
hledám dívku pro sebe jedinou.
Ptáci už pomaly nezpívají
a nevím jestli mě tady v kraji znají.
Nevím kolik dní po cestách kráčím
a jestli mi síly budou stačit?
Jednou dojdu k veliké hoře
a za ní bude hluboké moře.
A ponořím se pro ní,
do veliké hloubky
doufám že trefíme spolu zpátky…
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Martyn
Komentáře (0)