...Milostné vakuum...
Anotace: Některé "věci" musí v průběhu života zákonitě pominout...;)
*
Bývala jsem škodolibým hráškem
pod baldachýnem princezen,
který je do zad tlačíval
vždy když uvěřily,
že svět se vejde do kočárku
udivenou posluchačkou Palečka,
který noc co noc vypravoval
o tajemství baculatých andělek
a hříchu Magdaleny,
o prvních detonacích rozkoše
v gotických věžích o svaté půlnoci
.
i teď když rozhlédnu se…
stále se vytrácejí…
strážníci citů s dobovými pouty touhy
- zatknout milence na lavičkách,
kteří do měkkých dřev zády vyrývají
modlitbu za nahotu
sedící obkročmo na nevinnosti
.
i já tenkrát byla
jen nedočkavé dítě
vprostřed vzduchoprázdna přivábené
nedočtenou pohádkou...
zatímco mi milování
na listy večerníčků
otisklo svůj jízdní řád
*
Přečteno 495x
Tipy 43
Poslední tipující: Zpátky, STIMPRE, Lizzzie, s.e.n, el viento, simsa, Beepat, mattoni.uz.neni, Kozoroh 1, Barunka=o), ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)