Ve válce vlastních pocitů
Anotace: Na bitevním poli...
Víš, to nebyl jen tak nějaký kousek
mého vnitřního já,
co jsem chtěla (nebo stále chci?)
Ti s důvěrou dát.
Možná, že chci stále
dál zůstat v téhle válce.
Kde vítěz je už předem jasný
a zápal můj nic neuhasí.
V obranné fázi -
- jak nezvyklé!
Bys zaplatil výkupné
za tuhle?
Nebo se vždy opět
schováš za duhu
a spoléhat budeš na to,
že pro Tebe tu vždycky budu..?!
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: laura3
Komentáře (2)
Komentujících (2)