No jo... Jenomže když tě myšlenky a otázky ubíjejí. Když se v ničem nevyznáš, miluješ a přitom nesmíš ani nechceš, zmatek v hlavě... Je to složité. Hlavně když zjistíš, že sis byl/a něčím jistý/á a najednou je to úplně jinak...
20.01.2008 20:25:00 | Rakasteta
Nejspíš na některé životní otázky neexistuje rada :-(
Život máš před sebou na dlani, tak žij ho ráda.
30.12.2007 12:20:00 | Dračičák