Poručit citům
Anotace: Když si lásku zakážu, znamená to, že nebude? Ne, to fakt ne...
Nesmím a nechci Tě milovat,
však dá se citům poručit?
Jestli to umíš třeba Ty,
můžeš mě poroučet naučit?
Tohle je láska zakázaná
a já nechci, ať o tom něco víš.
Třeba se mi povede city skrýt
a třeba to stejně pochopíš.
Komentáře (0)