Vedle Tebe
Anotace: ...Je možné, že vedle Někoho se cítíte jako Nic??
(vedle tebe) Jsem nic...
jen čokoládová figurka bez višňový náplně,
Vánoce bez umělýho stromku,
černobílá fotka bez siluety,
prádlo bez vůně aviváže
nebo
knížka o lásce s chybějícíma stránkama.
...Když jsem s Tebou. Nebo snad i jindy?
Přečteno 497x
Tipy 7
Poslední tipující: Erion Fate, už ne pernikova princezna, Pišák, looser, Severka
Komentáře (3)
Komentujících (3)