tlak srdce
bolest v srdci, bolí, bolí, volá, trpí, hledá, cítí, ničí sama sebe..
snaha života, žít, cítit, smutná sama, vzpomínka
přítel, milenec, láska...srdce, tělo chladne.......žízeň trvá
láska trpí, volá, chtěná, bolí...tlak srdce
není dech, není bolest, svoboda prázdna...
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bean, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)