Noc s ní...
Anotace: ...prostě...je napsaná tak jak to cejtim po tom co se stalo...:)
Ležím a líbám
někoho
s kým bych to
nikdy nečekala...
-holka-
Ztrácim se ve věcech
co sou jiný
-krásný-
Možná
je tohle to
na co můj život čekal...
Je to poprvé
co sem se s někym vyspala
a ještě ráno
sme spolu leželi
v objetí...
Chci bejt
zase s tebou
a zítřek
nám to možná přinese...
Těšim se na tebe...
Přečteno 400x
Tipy 17
Poslední tipující: Kanzy, Psavec, 0-0, niemante, qpal, LisSe, Žqáry, její alter ego, Bíša, Pišák, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)