Anotace: Prosba o odpuštění..byla jsem hloupá a provedla jsem hroznou věc, nevím jestli mi někdy bude odpuštěno...
ach jo...je to tak složité někdy to žití...taky mám pár míst v srdci, která již nikdo nikdy neslepí...
30.12.2008 13:25:00 | Agniezka
Držim palce, odpuštění lidi spojuje, tedy pokud není desáté ke stejné věci...ale je to z tebe cítit, že o to stojíš...Tak ještě jednou, ať to vyjde:-)
01.01.2008 21:26:00 | Skaja
Lidé by si měli odpouštět... protože sami nikdy neví kdy budou odpuštění potřebovat zase oni...držím palečky...
a básenka je milá i když moc bolavá :o(
30.12.2007 17:27:00 | Nút