Anotace: Taková k zamyšlení..myslim, že neni moc k pochopení...jen pro někoho..
Teď už to neni podstatný pro koho to bylo, ale proč.. Kvůli hlouposti.. Nemohu litovaj té básničky, to rozhodně ne, jen mohu litovat a lituji, kvůli komu jsem ji psal..
30.01.2008 10:58:00 | Gabriel17