O noci
Procházka za ruku,
dvě piva v lokálu,
setmělo se po nich,
že bylo navečer.
Šíp vručen do luku,
obrana z voálu,
v očích ji stih,
že bylo navečer.
Svítil a svítila,
lampami rozžatí,
ránem se stmívali,
v sobě prý noc.
Vůněmi rozvilá,
on pro ni košatil.
Jedli se, snídali,
končila noc.
Přečteno 626x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, j.c., Ayla
Komentáře (1)
Komentujících (1)