Kočička
Anotace: Co pak děláš moje kočičko...
Co pak děláš moje kočičko,
když ráno vyjde sluníčko.
Schoulená si v klubíčku,
ve svém krásném pelíšku.
Očička ti září,
ve sluneční záři.
Tlapky jen tak vystrčíš
a drábky zastrčíš.
Protáhneš si bříško,
dáš na sebe jen tak tričko
Vlásky si tlapkami rozčešeš,
a pak se na mě usměješ?
Mlíčko už máš na plotně
a prosím buď vedle mě.
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Christy
Komentáře (0)